Entertainer/skin-actor 2025

Word onze Ster op het Podium! 🌟

Heb jij altijd al gedroomd van een carrière waarin je niet alleen in de spotlights staat, maar ook de harten van jong en oud verovert? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en energieke individuen om ons team van entertainers te versterken als acteur/actrice in een show of meet & greet.

Jouw Rol:

Als skinactor speel je onze geliefde personages in een life-size kostuum (skin-acting). Hierbij zijn dans, beweging en lichaamstaal de sleutel zijn tot succes. Je speelt niet alleen op onze buitenpodia, maar schittert ook in het magische Jul & Julia Theater. Als kers op de taart straal je ook als begeleider en showhost, waarbij je samen met Jul en/of Julia onvergetelijke shows creëert op onze buitenpodia. Daarnaast vervul je binnen het seizoen ook regelmatig live characters. Zo kan het zo zijn dat je zelfs bijvoorbeeld de rol van Robin Hood of Doornroosje speelt tijdens de Sprookjesweken, stoere Ranger tijdens de Dinoweken of een leuk heksje tijdens Halloween.

Eigenschappen en Vaardigheden:

Als toekomstige ster op ons podium beschik jij over de volgende eigenschappen en vaardigheden:

🌈 Niet groter dan 1.80 meter
🌟 Gastvrij
🎉 Enthousiast
💪 Energiek & gedreven

Jij Hebt:

👶 Affiniteit met kinderen en familie-entertainment.
😃 Een positieve en flexibele werkhouding.
🎓 Een (afgeronde) relevante opleiding (bijvoorbeeld: Leisure performer/hospitality, sport en beweging, Dans, Theater) óf werkervaring in de entertainment/animatie branche. Deze functie kan ook als betaalde stage worden uitgevoerd.

Wat Bieden Wij Jou?

🎭 Een dynamische en gezellige werkplek binnen een enthousiast en hecht team!
🌈 Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling
💸 Een mooi uurloon, ook voor stagiaires!
🤩 Gegarandeerd veel werkplezier!
⏰ De periode waarin je zal werken zal zijn van maart tot begin december 2025


Aanmelden:

Ben jij klaar voor de spotlight? Stuur dan voor 8 januari 2025 je cv en motivatie naar entertainment@julianatoren.nl en maak jouw volgende stap in jouw betoverende carrière als entertainer!

Auditie:

Na aanmelding ontvang je persoonlijk bericht of je 17 of 18 januari 2025 mag komen auditeren. Ben je niet beschikbaar? Stuur dan toch een mailtje, dan plannen we iets anders voor je in!

Hopelijk zien wij jou binnenkort schitteren op ons podium! 🌟✨

Deel deze pagina